Streak: Atur Pipa Penjualan anjeun dina Gmail Kalayan CRM Unggulan Ieu

Saatos ngadegkeun reputasi anu hébat sareng teras damel di situs abdi, nyarios, nyerat abdi, wawancara abdi, sareng bisnis kuring ... jumlah réspon sareng tindak lanjut anu kuring kedah sering ngalangkungan retakan. Kuring henteu ragu yén kuring kaleungitan kasempetan anu hébat ngan saukur kusabab kuring henteu nuturkeun sareng prospek dina waktos anu tepat. Dina masalahna, sanaos, nyaéta babandingan némpél anu kuring kedah lulus pikeun mendakan kualitasna

Zapier: Otomasi Alur Kerja pikeun Usaha

Kuring henteu kantos sadar yén kuring kedah ngantosan 6 taun sateuacan urang ngamimitian ningali aplikasi anu sacara pinter visualisasi antar muka program aplikasi ... tapi urang tungtungna dugi ka dinya. Yahoo! Pipa diluncurkeun taun 2007 sareng ngagaduhan sababaraha konektor pikeun manipulasi sareng sistem panyambungan, tapi éta henteu ngagaduhan integrasi sareng seueur jasa wéb sareng API anu ngabeledug di wéb. Zapier ngempelkeun éta… ngamungkinkeun anjeun nga-otomatisasi tugas antara jasa online - ayeuna 181! Zapier kanggo