Lalajo Komputer Kuring

Kira-kira 6 taun ka tukang kuring meuli kartu Télévisi ATI pikeun komputer kuring. Kuring damel padamelan sisi nalika wengi janten kuring bakal ngubur diri di kantor kuring sareng néwak dina tipi nalika damel. Ieu sateuacan dinten layar dobel, tapi éta damel hébat sareng kuring tiasa nonton dina layar alit di juru méja kuring. Jaman parantos teu seueur robih pikeun nyaritakeun kanyataanna ... Abdi