WordPress: Ngaropea CSS upami Post Diterbitkeun Dinten Ayeuna

Abdi parantos hoyong nambihan grafik almenak sakedik kana postingan abdi kanggo waktos ayeuna. Kuring nulis dua kelas pikeun titimangsa div sareng nyetél gambar latar tukang anu béda dumasar kana naha tulisan éta ditulis dinten ayeuna. Hatur nuhun ka Michael H dina Forum Dukungan WordPress, kuring tungtungna ngagaduhan pernyataan kuring leres! Kieu anu kuring lakukeun. Kuring gaduh gambar latar latar pikeun tanggal kelas div: Pikeun div dinten ieu,

Tetengger Sosial: Nyumput sareng Milarian

UPDATE: - Kalayan desain situs énggal sareng kurangna panggunaan tautan, kuring mutuskeun nyandak éta. Teu aya keluhan dugi ka ayeuna! Modifikasi ieu masih tiasa dianggo upami anjeun hoyong anggo. Kuring janten butut sababaraha guyonan anu lumangsung di Nektros. Éntri éta sadayana ngeunaan naha anjeun kedah nyingkirkeun sadaya tautan hiji-hiji tautan sosial anu aya dina situs anjeun. Abdi ngagaduhan sababaraha jalma anu sanés