Naha Emoji dina Baris Subyek Anjeun Pangaruh Email Dibuka Tarif? 🤔

Kami parantos ngabagi sababaraha detil ngeunaan kumaha sababaraha pemasar ngalebetkeun emoji kana komunikasi pamasaranna. Dina perayaan Poé Emoji Dunya - enya… aya hal anu sapertos kitu - Mailjet ngalaksanakeun sababaraha tés nganggo emoji dina garis matuh email pikeun ningali kumaha emoji anu béda tiasa mangaruhan tingkat kabuka email. Tebak cing? Éta hasil! Métodologi: Mailjet nawiskeun fitur ékspérimén anu dikenal salaku uji coba / x. Tes A / X ngaleungitkeun tebakan naon anu paling saé ku ngamungkinkeun anjeun

Mailjet Ngaluncurkeun Tés A / X dugi ka 10 Vérsi

Beda sareng uji coba A / B tradisional, uji A / x Mailjet ngamungkinkeun pangguna ngabandingkeun-ngabandingkeun sareng 10 versi email anu béda anu dikirim dumasar kana campuran dugi ka opat variabel konci: Garis Subjék Email, Ngaran Pangirim, Balesan kana Ngaran, sareng eusi email. Fitur ieu ngamungkinkeun perusahaan pikeun nguji épéktipitas email sateuacan dikirim ka grup panarima anu langkung ageung, sareng nawiskeun wawasan anu tiasa dianggo pelanggan pikeun sacara manual atanapi otomatis milih email anu paling épéktip

Re: Percanten

Éta kajantenan deui. Nalika kuring ningali daptar email (teu kaampeuh) email anu nyerang koropak kuring, kuring merhatoskeun email balesan. Baris poko, tangtosna, dimimitian ku RE: janten narik ati kuring sareng kuring langsung muka. Tapi éta sanés balesan. Éta pamasar anu panginten aranjeunna bakal ningkatkeun tingkat kabuka ku ngabohong ka sadaya palangganna. Nalika éta dianggo tingkat kabuka, aranjeunna ngan ukur kaleungitan prospek na