11 Prakték Email Goréng Pikeun Ngahindarkeun Upami Anjeun Henteu Hayang Palanggan Angry

Basisir Katilu Digital damel sareng Reachmail pikeun ngaidentipikasi paripolah anu paling parah sareng prakték pangageungna anu dipamerkeun ku para pemasar email. Infographic aranjeunna ngarancang numbu unggal paripolah kana karakter budaya pop anu berkesan pikeun ngabantosan para pemasar émut sareng ngaasosiasikeun kabiasaan goréng. Éta ogé kalebet naséhat anu tiasa dipilampah dina ngarobah paripolah anu goréng kana anu hadé. Hanjakalna, henteu sadayana anu ngatur pakakas pamasaran email ngagunakeunana kalayan leres. Éta mungkin anjeun damel salah sahiji atanapi langkung

Prakték Pangsaéna pikeun Teureuh Email ka Influencers

Kusabab urang nuju dijodokeun ku propésional hubungan masarakat unggal dinten, urang tiasa ningali anu hadé sareng goréng tina pitur teureuh email. Kami parantos ngabagi sateuacan kumaha nyerat nada anu épéktip sareng infographic ieu mangrupikeun tindak lanjut anu hadé anu ngalangkungan kamajuan anu langkung ageung. Kanyataanna nyaéta perusahaan kedah ngawangun kasadaran sareng wewenang pikeun mérekna online. Nulis kontén henteu cekap deui, kamampuan nempatkeun eusi anu hébat sareng ngabagi éta

3 Tip pikeun Nyiptakeun Email-Siap Handphone

Sateuacan anjeun ngamimitian nangtoskeun kumaha ngadamel email anu ramah-seluler, anjeun kedah naros ka diri sorangan "Naon anu dianggo panarima anjeun pikeun ningali email anjeun?" upami anjeun nangtoskeun bilih aya kabutuhan pikeun email anu dioptimalkeun seluler, maka waktuna pikeun ngamimitian ngemutan kumaha cara ngadamelna. Ieu sababaraha tips pikeun nyiptakeun email siap-siap pikeun kampanye email anjeun. 1. Garis Subjék. Alat sélulér condong motong garis matuh email anu pondok

Ngeureunkeun Anggap Kuring Nyaho Anjeun!

Sahenteuna sakali atanapi dua kali saminggu, kuring kéngingkeun sababaraha email anu didamel sacara cerdas, tiasa dipilih, sareng kuring henteu leres-leres terang kumaha kuring nampi email atanapi perusahaan anu ngirimkeunana. Biasana sapertos kieu: Tina: [Produk] Judul: [Produk] Versi 2 Dileupaskeun! Halo [Produk] Pamaké! Kami atos damel di tempat anu sababaraha bulan ka pengker mendesain ulang [produk]. Kami henteu kantos ningali anjeun bari sareng aya sababaraha perobihan, janten

Garis Subjék Email Kecap anu micu saringan Spam

Cara anu paling gampang pikeun ngalaksanakeun surélék anjeun langsung ka folder SPAM nyaéta kecap-kecap anu digunakeun dina baris poko anjeun. SpamAssassin mangrupikeun aplikasi pamblokiran spam sumber terbuka anu nyebarkeun aturanana pikeun ngaidentipikasi SPAM dina Wiki na. Ieu mangrupikeun aturan anu dianggo SpamAssassin ku kecap dina baris poko: Garis subyek kosong (Nuhun Alan!) Judulna ngandung kecap waspada, réspon, bantosan, proposal, balesan, peringatan, béwara, salam, masalah, dikredit, ngahutang, kahutangan budi,