10 Tip pikeun Align Marketing Email Anjeun sareng Média Sosial

Upami anjeun kantos maca ieu publikasi bari, anjeun terang kumaha kuring nganggap hina email ngalawan argumén média sosial di ditu. Pikeun ngaluarkeun potensi pinuh ku naon waé stratégi pamasaran, ngajantenkeun kampanye éta ngalangkungan saluran bakal ningkatkeun hasil anjeun. Sanés perkawis lawan, éta patarosan ngeunaan na. Kalayan unggal kampanye dina unggal kanal, kumaha anjeun pastikeun kanaékan tingkat réspon dina unggal kanal anjeun sayogi. Surélék? Sosial? Atanapi

Sinyal: Tumuh sareng Email, Téks, Sosial sareng undian

BrightTag, platform pamasaran dumasar-awan pikeun pangecér Internét, parantos mésér Signal. Signal mangrupikeun pusat pamasaran terpusat pikeun pamasaran saluran lintas ngalangkungan email, SMS sareng média sosial. Fitur sinyal kalebet: Buletin email - témplat email pre-built, email anu dioptimalkeun ku mobile pikeun dianggo atanapi nyiptakeun anjeun. Olahtalatah téks - ngajalankeun program anu épéktip sareng patuh kana sarat operator seluler. Penerbitan média sosial - nyebarkeun status anjeun dina Facebook sareng Twitter, nganggo URL pondok pikeun ngalacak kontén anjeun.

Ngeureunkeun Overload Email ku Unroll.me

Unggal sababaraha bulan, kuring kedah ngalangkungan email sareng ngawitan nyaring sadaya sampah. Tina platform anu kuring parantos nyobian, dugi ka bewara sosial sareng buletin - koropak kuring dibungkus. Abdi ngagunakeun sababaraha alat anu saé pikeun ngabantosan ngaturna, sapertos Mailstrom, tapi éta masih rada teu kadali. Unroll.me aya di dieu pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun kendali koropak anjeun. Daripada nampi sababaraha email langganan sadidinten, anjeun tiasa nampi ngan ukur hiji.

Sistem Manajemén Langganan: CheddarGetter

Minggu ayeuna kuring kedah nyéépkeun waktos sareng tim di Sproutbox, inkubator téknologi anu luar biasa di Bloomington, Indiana. Sproutbox diadegkeun ku sababaraha pangembang élit anu mutuskeun naon anu aranjeunna resep sareng naon anu aranjeunna saé nyandak ideu sareng dibawa ka pasar salaku solusi. Aranjeunna ngan ukur pikeun usaha dina proyék-proyék anu aranjeunna mutuskeun angkat ka pasar. Kuring hadir dinten ayeuna salaku finalis pikeun Sprout salajengna ... nyaéta

Kumaha Atur Harepan Palanggan Email sareng Menangkeun!

Naha palanggan email anjeun ngaklik kana halaman wéb anjeun, mesen produk anjeun, atanapi ngadaptar pikeun acara anjeun, sapertos anu diarepkeun? Henteu? Sabalikna aranjeunna ngan saukur teu résponsip, teu langganan atanapi (engap-engapan) komplain? Upami kitu, panginten anjeun henteu jelas-jelas netepkeun siliharepkeun.