Subbly: Luncurkeun Layanan Kotak Langganan Anjeun Sareng Platform Ecommerce Ieu

Salah sahiji amarah anu hébat anu urang tingali dina ecommerce nyaéta tawaran kotak langganan. Kotak palanggan mangrupikeun tawaran anu matak pikaresepeun ... ti pakét tuang, produk pendidikan barudak, dugi ka ngarawat anjing ... puluhan jutaan konsumen ngadaptarkeun kotak langganan. Genah, kapersonalisasi, anyar, kaget, éksklusif, sareng harga mangrupikeun ciri anu ngadorong penjualan kotak langganan. Pikeun bisnis ecommerce anu kreatif, kotak langganan tiasa lumayan sabab anjeun ngajantenkeun pembeli sakali waktos janten pelanggan anu teras-terasan. Pasar eCommerce langganan hargana