Ngawasaan Konversi Freemium Hartosna Pikeun Serius Ngeunaan Produk Analytics

Naha anjeun nyarioskeun Rollercoaster Tycoon atanapi Dropbox, tawaran freemium terus janten cara umum pikeun mikat pangguna anyar pikeun produk parangkat lunak konsumen sareng perusahaan. Sakali dina platform anu gratis, sababaraha pangguna pamustunganana bakal ngarobih kana rencana anu dibayar, sedengkeun seueur deui bakal tetep dina peringkat gratis, eusi kalayan fitur mana waé anu tiasa aranjeunna aksés. Panilitian ngeunaan topik konversi freemium sareng ingetan palanggan seueur, sareng perusahaan teras-terasan ditantang pikeun ngajantenkeun paningkatan anu bertahap dina

Zuora: ngajadikeun otomatis tagihan sareng Operasi Langganan Anjeun

Perusahaan pamekaran aplikasi nyéépkeun waktos pikeun ngembangkeun platform tapi sering sono kana salah sahiji elemen anu paling penting anu diperyogikeun pikeun kasuksesan - manajemén langganan. Sareng éta sanés masalah saderhana. Antara gerbang pamayaran, pengembalian, kiridit, diskon, periode demo, paket, internationalisasi, perpajakan… tagihan berulang tiasa janten ngimpina. Sapertos naon waé, aya platform pikeun éta. Zuora. Zuora tagihan ngulang deui sareng Manajemén langganan ngajadikeun otomatis prosés anjeun, naha éta ulang, ku panggunaan, prorated, atanapi