5 Cara Kalénder Acara Anjeun Tiasa Ningkatkeun SEO

Optimisasi mesin pencari (SEO) mangrupikeun perang anu teu aya tungtungna. Dina hiji sisi, anjeun gaduh pemasar anu milari ngaoptimalkeun halaman wébna pikeun ningkatkeun panempatan dina peringkat mesin pencari. Di sisi anu sanésna, anjeun gaduh raksasa mesin pencari (sapertos Google) teras-terasan ngarobah algoritma maranéhna pikeun nampung métrik anu anyar, henteu dikenal sareng ngadamel wéb anu langkung hadé, langkung tiasa dilayaran sareng dipersonalisasi. Sababaraha cara anu paling saé pikeun ngaoptimalkeun réngking milarian anjeun kalebet nambihan jumlah halaman masing-masing sareng

Ngabagi Palanggan mangrupikeun Konci Anjeun Pikeun Tumuwuh Bisnis Dina 2016

Dina 2016, ségméntasi anu cerdas bakal ngagaduhan peran penting dina rencana pemasar. Aranjeunna kedah terang di antara pemirsa konsumén sareng prospek anu paling aktipitas sareng pangaruh. Angkatan sareng inpormasi ieu, aranjeunna tiasa ngiringan pesen anu dituju sareng relevan pikeun grup ieu anu bakal ningkatkeun penjualan, ingetan, sareng kasatiaan sacara umum. Salah sahiji alat téknologi anu ayeuna sayogi pikeun segmentasi anu wawasan nyaéta fitur Segmen Audién ti SumAll, panyadia analisis data anu nyambung.

Ngartos Algoritma Peunteun Warta Berita Facebook

Kengingkeun pisibilitas mérek anjeun dina eupan berita ngeunaan udagan udagan anjeun mangrupikeun prestasi pamungkas pikeun pamasar sosial. Ieu mangrupikeun salah sahiji tujuan anu paling penting, sareng sering éléh, dina strategi sosial mérek. Éta tiasa sesah pisan dina Facebook, platform anu ngagaduhan algoritma anu rumit sareng teras-terasan berkembang dirancang pikeun ngalayanan pemirsa eusi anu paling relevan. EdgeRank mangrupikeun nami anu dipasihkeun pikeun algoritma news feed Facebook sababaraha taun ka pengker sareng sanaos