Statistik Olahraga ageung dina Média Sosial

Upami aya hiji hal anu urang tiasa diajar tina seuneu online ayeuna sareng NFL, média, sareng penggemar olahraga, éta pangaruh média sosial dina industri olahraga. Nielsen ngalaporkeun yén ngalangkungan genep minggu kahiji usum NFL, pamirsa gim turun 7.5% sataun langkung sataun. Kuring gaduh sakedik ragu yén ieu seueur kusabab réaksi sareng paguneman saterasna ngagedéan masalah dina média sosial. Buka Facebook atanapi Twitter dina

Évolusi Dinamis Télévisi Teraskeun

Nalika metode iklan digital sumebar sareng morph, perusahaan nyéépkeun langkung seueur artos kana iklan tipi pikeun ngahontal pemirsa anu nyéépkeun 22-36 jam nonton TV unggal minggu. Sanaos rumblings industri iklan tiasa ngakibatkeun urang percanten sababaraha taun ka pengker nyutat turunna tipi sakumaha urang terang, pariwara televisi gantina hirup, ogé, sareng ngahasilkeun hasil padet. Dina ulikan MarketShare anu anyar anu nganalisis kinerja iklan di industri sareng toko média sapertos

Data nunjuk ka Tien Juara Komersial Super Saeful

Komérsial Super Saeful paling épék panginten sanés anu anjeun pikirkeun. Sedengkeun kamampuan urang pikeun ngumpulkeun data beuki tumuh, kamampuan urang pikeun maham data masih tetep aya. Di Perscio, tim kami élmuwan data ngalakukeun analisis anu langkung jero ngeunaan kagiatan Twitter salami Super Bowl sareng mendakan yén komérsial anu paling populér henteu kedah anu kéngingkeun hasil anu pangsaéna. Ogé, dina akhir tulisan ieu mangrupikeun pandangan interaktif ngeunaan

Muterna Super Saeful pikeun Média Digital

Beuki seueur usaha anu nganut téknologi nalika ngeunaan strategi pemasaranna. Nalika Pepsi ngaluarkeun Super Bowl, wartawan tradisional nyebatkeun éta judi. Henteu iklan dina Super Saeful téh maen judi? Leres? Iklan Super Saeful hargana $ 3 juta dolar per 30 detik. Pepsi ngarencanakeun dua 30 iklan sébo sareng iklan 60 detik ... éta $ 12 juta. Sareng harga naék langkung tina 10% antara 2008 sareng 2009. Hayu

Naha Strategi Search Engine Bawa Super Saeful 2012 ka Indianapolis?

Henteu, tapi urang hoyong pikir yén éta ngagaduhan pangaruh. Kami terang yén usaha urang, sahenteuna, ngagaduhan pangaruh anu suksés dina hasil mesin pencari. Dina waktos pengumuman, situs The Our 2012 Super Bowl sanés dina SERP naon - tapi ku pengumuman éta, kami hiji-hijina kota anu ngagaduhan situs dina hasil search engine. Éta panginten lumayan, tapi salah sahiji tujuan anu Pat Coyle