3 Cara Nganggo Survei Kanggo Panilitian Pasar Anu Langkung Hadé

Kasempetan éta upami anjeun maca Martech Zone, anjeun parantos terang kumaha pentingna ngalaksanakeun riset pasar pikeun strategi bisnis naon waé. Di dieu di SurveyMonkey, kami yakin yén aya alusna terang nalika nyandak kaputusan mangrupikeun hal anu pangsaéna pikeun anjeun bisnis (sareng kahirupan pribadi anjeun ogé!). Survei online mangrupikeun cara anu saé pikeun ngalaksanakeun riset pasar kalayan gancang, gampang, sareng biaya sacara épéktip. Ieu 3 cara anjeun tiasa nerapkeun kana bisnis anjeun

Parallels and Leopard: Kedah Dipikagaduh pikeun Pangguna Mac Bisnis

Kalayan seueur aplikasi bisnis anu pareum tina Microsoft, Mac masih kénéh nyeri dina bokong pikeun ngajalankeun dina setting bisnis. Pembaruan Sistem Operasi pangénggalna ti Apple nawiskeun sababaraha relief sareng BootCamp, aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun pikeun dual-boot Mac berbasis Intel dina OSX atanapi Windows. Booting dobel, pikeun kaseueuran, saéstuna sapertos ngajalankeun dua komputer anu béda tina hardware anu sami, sanaos. Bootcamp henteu kunanaon, tapi ngalih deui