Naha Kasatiaan Pamasaran Mantuan Operasi Suksés

Waktu maca: 3 menit Ti mimiti, program hadiah kasatiaan parantos nyayogikeun étos anu kedah dilakukeun ku nyalira. Pamilik bisnis, pilari pikeun naekeun pangunjung deui, bakal tuang langkung seueur nomer penjualanna pikeun ningali produk atanapi jasa mana anu duanana populér sareng nguntungkeun pikeun nawiskeun insentif gratis. Teras, éta ka toko cetak lokal pikeun kéngingkeun kartu punch sareng siap dipasihkeun ka konsumén. Éta strategi anu kabuktian épéktip, sakumaha dibuktoskeun ku kanyataan yén seueur