Pamasaran Mobile: Ngajalankeun Penjualan Anjeun Kalayan 5 Stratégi ieu

Dina akhir taun ieu, langkung ti 80% déwasa Amérika bakal ngagaduhan smartphone. Alat sélulér ngadominasi bentang B2B sareng B2C sareng panggunaanna ngadominasi pamasaran. Sagala hal anu urang lakukeun ayeuna ngagaduhan komponén sélulér anu kedah urang lebetkeun kana strategi pemasaran urang. Naon Mobile Marketing Mobile marketing nyaéta pamasaran dina atanapi nganggo alat sélulér, sapertos telepon pinter. Pamasaran sélulér tiasa nyayogikeun nasabah waktos sareng lokasi