Sysomos Gaze: Pangimeutan Gambar sareng Pidéo pikeun Média Sosial

Anjeun mérek nasional sareng palanggan anu dianiaya ngabagi poto anu éra pikeun mérek anjeun dina média sosial. Aranjeunna henteu nyirian anjeun dina poto, tapi teuing alus upami henteu dibagi. Éta janten viral sareng sateuacan anjeun terang, waspada monitoring anjeun badé pareum sabab situs terkemuka mimiti nyebut anjeun sareng ngabagi gambar online. Momentum parantos ngambil alih sareng waktos intina, tapi anjeun kasep pisan.

Dunya Pangimeutan Média Sosial sareng Analytics

Sakedik data dina infographic ieu lumayan matak ... tumuhna pasar alat analitik. Dina pendapat abdi, éta nunjuk kana sababaraha masalah. Anu mimiti nyaéta urang sadayana masih milari alat anu langkung saé pikeun ngalaporkeun sareng ngawaskeun stratégi pamasaran urang sareng anu kadua nyaéta kami daék nerapkeun perséntase anu langkung ageung tina anggaran pamasaran urang pikeun mastikeun strategi urang tiasa jalan. Nalika kami nganggo média sosial pikeun ngahubungi batur, urang