Kunaon Téknologi Janten Kritik Pikeun Kasuksesan Rumah Makan

Kami gaduh podcast anu luar biasa anu bakal diterbitkeun sareng Shel Israel ngeunaan bukuna, Lethal Generosity. Salah sahiji topik anu nyababkeun kuring dina paguneman nyaéta sabaraha téknologi anu parantos dilaksanakeun pikeun ningkatkeun produktivitas sareng akurasi di sekitar palanggan saéstuna nempatkeun kadali transaksi dina panangan palanggan. Teu aya tangtangan anu langkung ageung tibatan ngajalankeun réstoran anu suksés ayeuna. Antara biaya énergi, omzet pagawé, peraturan, sareng