ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Salajengna Pikeun Ngepaskeun Jalma, Teknologi, Sareng Proses

Upami anjeun perusahaan perusahaan dimana anjeun parantos ngadistribusikaeun data dina sababaraha sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) ampir diperyogikeun. Sistem sering dirarancang pikeun prosés perusahaan internal atanapi otomatisasi ... sanés kamampuan pikeun ningali kagiatan atanapi data dina sapanjang perjalanan palanggan. Sateuacan Platform Data Pelanggan pencét pasar, sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngahijikeun platform sanés ngahambat catetan tunggal bebeneran dimana saha waé dina organisasi tiasa ningali kagiatan di sakitar

Corong: Kumpulkeun, Transformasi, sareng Data Pemasaran Tuang

Kusabab beuki seueur alat anu aya dina penjualan sareng tumpukan pamasaran anjeun, ngahasilkeun laporan terpusat tiasa janten padamelan sadidinten. Kaseueuran pemasar anu kuring terang nyéépkeun seueur waktos pikeun ngumpulkeun sareng ngarobih data, teras sacara manual ngahasilkeun laporan anu aranjeunna kedah laporkeun dina kampanye sareng métrik pamasaran sanés. Corong: Integrasi sareng langkung ti 500 sumber data Corong nyandak data anu teu kacau, tina sadaya sumber pikeun sacara otomatis ngahasilkeun Data Siap Usaha anu saluyu, énggal, sareng