Panalitian, Analisis, Pangawasan, sareng Parabot Manajemén Hashtag

Hashtag mangrupikeun kecap sataun dina hiji waktos, aya orok anu namina Hashtag, sareng kecap éta dilarang di Perancis (mot-dièse). Hashtags tetep ngagaduhan kauntungan anu hébat nalika dimangpaatkeun kalayan pantes dina média sosial - khususna sabab panggunaanana parantos ngalegaan ngalangkungan Twitter sareng kana Facebook. Upami anjeun hoyong sababaraha dasar hashtag, tingali Pitunjuk Hashtag anu kami parantos terbitkeun. Anjeun ogé tiasa maca tulisan kami dina milari hashtag pangsaéna pikeun masing-masing sosial

Kumaha Panilitian Hashtags Pangsaéna

Hashtags parantos aya sareng kami ti saprak diluncurkeun 8 taun ka pengker dina Twitter. Salah sahiji alesan kunaon urang ngembangkeun plugin Shortcode nyaéta pikeun ningkatkeun pisibilitas kami dina Twitter. Fitur konci éta nyaéta kamampuan nambihan hashtags dina kode pondok. Kunaon Sacara sederhana, seueur jalma anu nalungtik Twitter dina teras-terasan dumasar kana tagar anu dibagikeun. Sakumaha kecap konci penting pikeun milarian, hashtag penting pikeun milarian dina média sosial.

Firemail: Email Marketing tanpa Panyadia Layanan Email

Kuring resep pisan panyadia ladenan email sareng produk sareng jasa anu luar biasa anu aranjeunna pasihkeun. Mungkin anu paling penting nyaéta masalah pangiriman anu tiasa timbul nalika ngirim jilid email. Kalayan riff anu ageung diantara Panyedia Layanan Internét (ISP) sareng Panyayogi Layanan Email (ESPs), sakapeung bisnis na ditempatkeun di tengah. Ironisna, damel sareng ESP sareng henteu gaduh otoritas naon waé ogé tiasa nyababkeun masalah pangiriman. Seueur ISP meungpeuk email ngan saukur kusabab