Mangpaat Pidéo pikeun Milarian, Sosial, Email, Dukungan… sareng Langkung Seueur!

Kami nembé ngalegaan tim kami di agénsi kami pikeun ngasupkeun videografer berpengalaman, Harrison Painter. Mangrupikeun daérah anu urang terang yén urang kurang. Nalika kami ngadamel skrip sareng ngaéksekusi pidéo animasi anu hébat ogé ngahasilkeun podcast hébat, blogging video kami (vlog) henteu aya. Pidéo henteu gampang. Dinamika pencahyaan, kualitas pidéo, ogé audio hésé dilakukeun ku leres. Kami ngan saukur henteu hoyong ngahasilkeun video rata-rata anu tiasa atanapi henteu