Platform Manajemén Salon sareng Spa Salonist: Pasini, Inventori, Pamasaran, Payroll, sareng seueur deui

Salonist mangrupikeun parangkat lunak salon anu ngabantosan spa sareng salon ngatur gaji, tagihan, miluan klien anjeun, sareng ngaéksekusi strategi pemasaran. Fitur diantarana: Setélan Janjian pikeun Pesen Online Spa sareng Salon - Nganggo parangkat lunak booking Salonist Online, palanggan anjeun tiasa ngajadwalkeun, ngajadwalkeun deui, atanapi ngabolaykeun janji dimana waé aranjeunna. Kami gaduh kabisa situs wéb sareng aplikasi anu tiasa diintegrasikeun sareng cecekelan média sosial Facebook sareng Instagram. Kalayan ieu, prosés booking sacara lengkep lengkep