Pamasaran Ponsel: Tingali Poténsi Leres Kalayan conto Ieu

Pamasaran sélulér - éta mangrupikeun hal anu panginten anjeun kantos nguping, tapi, kamungkinan, anu ngantunkeun tukang kompor deui ayeuna. Barina ogé, aya seueur saluran anu béda pikeun bisnis, henteu pamasaran mobile hiji anu tiasa dipaliré? Pasti - anjeun tiasa konsentrasi kana 33% jalma anu henteu nganggo alat sélulér salaku gantina. Pamakéan alat sélulér sacara global diperkirakeun bakal tumuh kana 67% dina taun 2019, sareng urang ogé