Amplero: Cara Langkung pinter pikeun Ngurangan Pelanggan

Nalika ngeunaan ngarobih pelanggan, ilmu mangrupikeun kakuatan utamina upami dina wawasan paripolah anu beunghar. Salaku pemasar urang ngalakukeun sagala anu urang tiasa ngartos kumaha kalakuan konsumén sareng kunaon aranjeunna angkat, sahingga urang tiasa nyegah. Tapi naon anu sering dipendakan ku pemasar nyaéta penjelasan gosok tibatan prediksi leres résiko gosok. Janten kumaha anjeun kéngingkeun masalah? Kumaha anjeun ngaramal saha