Taskade: Manajer Tugas Real-Time sareng Pidéo sareng Éditor Kolaboratif

Bulan kamari ieu, kuring dipénta ku dua firma anu béda pikeun ngagunakeun sababaraha sistem manajemen pikeun proyék-proyék kami. Aranjeunna duanana pikasieuneun. Matak lempeng; éta manajemén proyék anu maéhan produktivitas kuring. Sistem manajemén proyék kedah gampang dianggo upami anjeun hoyong tim anjeun janten produktip. Kuring ngahargaan platform manajemén tugas saderhana, sareng éta kumaha Taskade didesain. Naon Taskade? Taskade mangrupikeun aplikasi kolaborasi real-time pikeun ideu, tujuan, sareng tugas sadidinten. Ngatur