Lesson.ly: Aplikasi Ngajar sareng Diajar

Aya waktos, khususna dina téknologi, anu anjeun badé nyayogikeun pelajaran anu gancang sareng gampang pikeun platform anjeun. Salaku conto, urang ngembangkeun CircuPress salaku aplikasi email swalayan pikeun WordPress… tapi meryogikeun sababaraha léngkah pikeun nyetél. Urang tiasa ngalakukeun pidéo anu nunjukkeun setelanna, tapi pangguna teras kedah ngareureuhkeun / teraskeun nalika aranjeunna nonton sareng ngonpigurasikeun akunna. Sabalikna, urang ngan ukur nyetél palajaran Dasar CircuPress sareng Pangajaran