Kunaon Pakakas Kolaborasi Kreatif Mangrupikeun Kabutuhan Kanggo Tim Anjeun Pikeun makmur

Hightail parantos ngaluarkeun hasil Survei Kolaborasi Kreatif kahijina. Survei difokuskeun kumaha pamasaran sareng tim kreatif kolaborasi pikeun nganteurkeun pagunungan eusi aslina anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun kampanye, nganteurkeun hasil bisnis sareng ningkatkeun penjualan sareng pendapatan. Kurangna Sumber Daya sareng Ningkatkeun Paménta anu Nganyenyeri Kreatif Kalayan produksi anu langkung ageung tina eusi di unggal industri, kabutuhan eusi anu unik, narik ati, inpormasi, sareng kualitas luhur anu mutlak ayeuna. Algoritma milarian peryogi

ProofHQ: Pembuktian Online sareng Workflow Automation

ProofHQ mangrupikeun parangkat lunak ngabuktoskeun online SaaS anu ngalancarkeun tinjauan sareng persetujuan eusi sareng aset kréatip sahingga proyék pamasaran réngsé langkung gancang sareng kirang usaha. Éta ngagantikeun prosés email sareng salinan caket, masihan parabot tim paninjauan pikeun kolaborasi marios eusi kréatip, sareng alat manajer proyék pamasaran pikeun ngalacak ulasan dina prosés. ProofHQ tiasa dianggo di sadaya média kalebet cetak, digital sareng audio / visual. Ilaharna, aset kréatip ditilik sareng disatujuan nganggo

MindMapping sareng Kolaborasi pikeun Perusahaan

Klién kami, Mindjet, parantos ngaluncurkeun tawaran énggal khusus anu dirancang pikeun perusahaan. Salaku tambahan, aranjeunna ngagulung pembaruan pikeun produk manajemén gawé kolaborasi Connect - nyangking integrasi lengkep dina Wéb, desktop sareng alat sélulér pikeun iraha waé, dimana waé kolaborasi (sareng halaman wéb anyar pikeun cocog sareng solusi énggal). Mindjet Connect V4 neraskeun épolusi produk pikeun nyayogikeun hiji pangalaman pangguna anu nyambungkeun ideu sareng rencana kalayan ngajalankeun rencana éta. Pangguna Mindjet Connect