Dina 25 Taun Salajengna, Ramalan Kuring

Pikaresepeun pikeun mikiran masa depan sareng naon anu tiasa didamelna. Ieu kumpulan ramalan kuring ... Monitor komputer bakal fleksibel, enteng, lega sareng murah. Seueur didamel tina plastik, prosés pembuatanna bakal langkung mirah sareng langkung mirah. Konvergénsi telepon, televisi, sareng komputasi bakal lengkep. Mobil sareng pesawat masih tiasa ngajalankeun bénsin. Énergi Amérika Serikat tetep bakal dibéré kalolobaanana ku batubara. Parangkat lunak komputer bakal ngaleungit,