YouTube: Naon Strategi Pidéo Anjeun Didieu?

Waktu maca: 2 menit Kami teras-terasan fokus kana lolongkrang nalika ngeunaan strategi pemasaran digital klien kami. Mesin pencari sanés ngan ukur saluran pikeun usaha sareng konsumén pikeun mendakan mérek anu dipilari, algoritma ogé mangrupikeun indikator anu luar biasa tina otoritas mérek online. Nalika urang nganalisis eusi anu ngadorong perhatian ka mérek, urang ngabandingkeun eusi dina unggal situs saingan pikeun ningali naon bédana. Seringna, salah sahiji anu ngabédakeunana nyaéta

7 Pidéo Anjeun Kudu Ngasilkeun Pikeun Ngaronjatkeun Hasil Marketing

Waktu maca: 2 menit 60 persén pangunjung situs bakal nonton pidéo heula sateuacan maca téks dina situs anjeun, halaman badarat, atanapi saluran sosial. Hoyong ningkatkeun hubungan sareng jaringan sosial atanapi pengunjung wéb anjeun? Ngahasilkeun sababaraha pidéo anu hébat pikeun udagan sareng bagi ka pamirsa (s). Salesforce parantos ngahijikeun infographic hébat ieu sareng spésipik dina 7 tempat pikeun ngahijikeun pidéo pikeun ngajalankeun hasil pamasaran: Nyayogikeun video wilujeng sumping dina halaman Facebook anjeun sareng nyebarkeunana