Awan Kecerdasan Optimizely: Kumaha Nganggo Stats Engine Pikeun A / B Test Smarter, Sareng Langkung gancang

Upami anjeun milarian ngajalankeun program ékspérimén pikeun ngabantosan tés bisnis anjeun & diajar, kamungkinan anjeun nganggo Optimizely Intelligence Cloud - atanapi anjeun sahenteuna ningali éta. Optimis mangrupikeun salah sahiji alat anu paling kuat di buruan, tapi sapertos alat naon waé, anjeun panginten tiasa nganggo salah upami anjeun henteu ngartos kumaha jalanna. Naon anu ngajantenkeun Optimizely sakti? Dina inti tina fitur fitur na perenahna paling terang na

UserTesting: Wawasan Manusa anu Dipénta Pikeun Ngaronjatkeun Pangalaman Palanggan

Pamasaran modéren sadayana ngeunaan konsumén. Supados suksés dina pasar anu dipuseurkeun-pelanggan, perusahaan kedah pokus kana pangalaman; aranjeunna kedah empati sareng ngupingkeun eupan balik konsumén pikeun teras-terasan ningkatkeun pangalaman anu diciptakeun sareng dikintunkeun. Perusahaan anu nganut wawasan manusa sareng kéngingkeun umpan balik kualitatif ti konsuménna (sareng sanés ngan ukur data survey) anu tiasa langkung saé hubunganana sareng hubungan sareng pembeli sareng konsumén na ku cara anu langkung bermakna. Ngumpulkeun manusa

Opat Karakteristik Umum Sareng Perusahaan Anu Ngarobih Marketing Digitalna

Kuring nembé resep ngiringan ngiringan podcast CRMradio sareng Paul Peterson ti Goldmine, ngabahas kumaha perusahaan, boh alit boh ageung, ngamangpaatkeun pamasaran digital. Anjeun tiasa ngadangukeunana di dieu: https://crmradio.podbean.com/mf/play/hebh9j/CRM-080910-Karr-REVISED.mp3 Pastikeun pikeun ngalanggan sareng ngadangukeun CRM Radio, aranjeunna ngagaduhan tamu anu luar biasa sareng wawancara informatif! Paul mangrupikeun host anu saé sareng kami ngalangkungan sababaraha patarosan, kalebet tren anu kuring tingali, tantangan pikeun bisnis SMB, pola pikir anu ngahalangan

5 Kasalahan Anggaran Pemasaran Anu Kedah Dielakkan

Salah sahiji infographics anu paling dibagikeun anu urang lakukeun nyaéta nyarioskeun SaaS Marketing Budgets sareng persis persén tina total pendapatan sababaraha perusahaan anu méakkeun pikeun ngajaga sareng milarian pangsa pasar. Ku netepkeun anggaran pamasaran anjeun kana perséntase panghasilan sacara umum, éta nyayogikeun tim pamasaran anjeun pikeun ningkatkeun paménta sacara bertambah salaku tim penjualan anjeun meryogikeunana. Anggaran rata ngahasilkeun hasil anu saé ... kecuali upami anjeun mendakan tabungan dina campuran. Infographic ieu ti MDG Advertising,