Lima Posisi Nguntungkeun dina Pasar naon waé

Dina kahirupan perusahaan kuring anu sateuacana, kuring teras-terasan gumun kana celah komunikasi antara jalma-jalma anu ngadamel produk, sareng jalma-jalma anu masarkeun sareng ngicalna. Janten tinkerer sareng pemecah masalah sosial, kuring bakal teras-terasan nyobian milari jalan pikeun ngajembatan gap antara produsen sareng pemasar. Kadang usaha ieu suksés, sakapeung henteu. Acan dina waktos nyobian pikeun méréskeun padamelan jero tina