Rekaman Grafis luar biasa ICRE ku Ink Factory Studio

Sakali mangsa, kuring hoyong janten seniman grafis. Kuring ngalakukeun sababaraha padamelan ayeuna tapi dilantai ku jalma anu kuring pendakan di industri - kuring ragu-ragu panginten kuring kantos néwak saatos sababaraha taun ieu. Sababaraha taun nyusun mékanis ogé ngancurkeun kreativitas kuring - ayeuna éta sadayana ngeunaan simétri. Pokokna… nalika kuring ngalangkungan ICRE di Chicago, kuring dugi ka ruang Pitunjuk Solusi. Ngeunaan