Mcommerce Ayeuna Tumuh 200% Langkung gancang tibatan Ecommerce

Naha anjeun émut barang mimiti anu anjeun mésér dina alat sélulér anjeun? Kuring henteu yakin pisan nalika kuring ngadamel beuli mobile anu munggaran, kuring nebak éta ngalangkungan aplikasi mobile Amazon atanapi Starbucks. Mésér sélulér ngagaduhan sababaraha watesan - hiji nyaéta gampang digunakeun sareng téknologi, anu sanésna ngan saukur percanten kana transaksi. Mésér sélulér ayeuna janten alam kadua, sanaos, sareng statistik ti Coupofy ngabuktoskeunana. Kanyataanna,