Jasa Wéb Amazon: Sakumaha ageung AWS?

Waktu maca: 7 menit Gawe sareng perusahaan téknologi, kuring heran kana sabaraha anu hosting platform na dina Amazon Web Services (AWS). Netflix, Reddit, AOL, sareng Pinterest ayeuna dijalankeun dina jasa Amazon. Malah GoDaddy ngalihkeun seuseueurna infrastruktur na di dinya. Konci pikeun popularitas nyaéta gabungan kasadiaan tinggi sareng béaya rendah. Amazon S3, salaku conto, didesain pikeun nganteurkeun 99.999999999% kasadiaan, ngaladénan triliunan obyék di dunya. Amazon kasohor ku harga agrésipna

Eureun Sebutkeun Perhatosan Perhatosan Turun Turun, Éta HENTEU!

Waktu maca: 2 menit Kami resep kontén anu tiasa di snackable sapertos jalma salajengna, tapi kuring yakin aya salah paham anu ageung di industri urang. Gagasan yén bentang perhatian anu ngirangan peryogi sababaraha kontéks anu dikurilingan. Mimiti, kuring leres-leres henteu satuju yén jalma nyéépkeun tanaga anu kirang pikeun ngadidik dirina ngeunaan kaputusan jual beuli na. Konsumén sareng bisnis anu nyéépkeun seueur waktos sateuacan ngalaksanakeun panilitian masih ngalakukeun seueur panilitian ayeuna. Kuring ngajalankeun laporan analitik

Prakték Pangsaéna pikeun Formulir Pembaruan Pos sareng Status

Waktu maca: <1 menit Kuring henteu yakin kuring bakal nelepon infographic ieu Kumaha Cara Nyiptakeun Tulisan Sampurna; Nanging, éta ngagaduhan sababaraha klarifikasi anu hadé ngeunaan naon prakték pangsaéna anu dianggo pikeun ngamutahirkeun blog, video sareng status sosial anjeun online. Ieu Iterasi kaopat tina infographic populérna - sareng nambihan dina blogging sareng video. Pamakéan citra, ajakan-to-aksi, promosi sosial sareng hashtags mangrupikeun naséhat anu hébat sareng sering dipaliré salaku pamasar ngan ukur dianggo nyiarkeun eusi na. abdi

Segitiga Pangembangan Wéb

Waktu maca: 2 menit Sadaya kontrak kami sareng klien kami ngajantenkeun tiap bulan. Jarang pisan urang ngudag proyek anu tetep sareng ampir henteu urang ngajamin timeline. Éta sigana pikasieuneun pikeun sababaraha tapi masalahna nyaéta yén tujuanana sanés janten tanggal dileupaskeun, éta kedahna hasil bisnis. Tugas urang nyaéta kéngingkeun hasil bisnis klien kami, henteu nyandak jalan pintas pikeun nyieun tanggal peluncuran. Salaku Healthcare.gov diajar, éta jalur

Data Sampurna Mustahil

Waktu maca: 2 menit Pamasaran di jaman modéren mangrupikeun hal anu lucu; sedengkeun kampanye pamasaran dumasar wéb langkung gampang dilacak tibatan kampanye tradisional, aya seueur inpormasi anu disayogikeun ku jalma-jalma tiasa lumpuh dina milarian langkung seueur data sareng inpormasi akurat 100%. Kanggo sababaraha, jumlah waktos anu dihémat ku tiasa gancang mendakan jumlah jalma anu ningali iklan online na salami sasih anu ditangtukeun ku waktos