Kalénder: Penjadwal Rapat Online Anjeun

Nalika Blackberry ngelek Tungle teras ngeureunkeunana, kuring leres-leres kuciwa. Gampang pisan pikeun jalma-jalma pikeun ngajadwalkeun rapat sareng kuring sareng platformna. Kuring masihan TimeTrade tapi teuing ngabingungkeun ... pikeun kuring sareng jalma kuring hoyong ngajadwalkeun rapat. Minggu kamari, Jeb Banner of SmallBox ngintunkeun kuring URL kanggo ngajadwalkeun rapat sareng anjeunna sareng kuring langsung cinta ... platformna disebat Calendly

TimeTrade: Hayu Ngarah ngajadwalkeun Pasini Salajengna!

Kuring masih pait ngeunaan Blackberry anu ngelek Tungle teras maéhan éta. Éta alat anu saé anu kuring henteu tiasa ngagentos ... dugi ka ayeuna. Kuring kajadian di situs anu ngamangpaatkeun fitur TimeTrade's Click to Jadual sareng mendakan téknologi anu pantes dibagi. Investasi leutik anu kuring damel di TimeTrade pantes pisan sabab éta ngaleungitkeun dialog bulak-balik sareng klien kuring atanapi prospek dina ngaidentipikasi tanggal sareng waktos