Naha Ngan 20% Pamiarsa anu Ngeklik Judul Tulisan Anjeun

Judul, judul tulisan, judul, judul… naon waé anu anjeun pikahoyong disebatna, éta mangrupikeun faktor anu paling penting dina unggal eusi anu anjeun kirimkeun. Kumaha pentingna? Numutkeun ka infographic Quicksprout ieu, sedengkeun 80% jalma maca judul, ngan ukur 20% pemirsa anu leres-leres pencét. Tag judul penting pisan pikeun milarian optimasi mesin sareng judul anu penting pikeun ngabagi eusi anjeun dina média sosial. Ayeuna anjeun terang judulna penting, anjeun panginten kumaha