Optimalkeun pisibilitas Toko App Seluler anjeun ku Aksi Ponsel

Aksi Ponsel ayeuna ngabantosan langkung ti 70,000 aplikasi kéngingkeun pangguna sareng pilihan alat akuisisi pangguna, analisis, sareng analisis prediksi anu énggal. Perusahaan parantos ngawangun mesin Data Big anu nyayogikeun pamekar aplikasi sareng skor pisibilitas anu nyababkeun langkung ti 8 milyar poin data, kalebet kategori, lokasi, musim, pasar, pesaing, pertumbuhan organik / mayar, sareng seueur deui. Dumasar kana analisa anu éksténsif ieu, Mobile Action ngajantenkeun rekomendasi anu tiasa dilakukeun pikeun kumaha pamekar tiasa nguatkeun pisibilitas aplikasi na. Nya