Kasalahan 5 Marketing Online Top

Kuring henteu yakin pisan kuring resep kecap kasalahan nalika ngeunaan pamasaran online. Numutkeun kuring, kasalahan mangrupikeun hal anu parah tiasa ngarugikeun mérek atanapi reputasi anjeun ... tapi kaseueuran perusahaan henteu sering ngalakukeun kasalahan éta. Infographic ieu ti Prestige Marketing nunjuk kana kasalahan-kasalahan luhur anu diidentifikasi ku sababaraha sumber anu ngarah dina industri pamasaran online. Salah sahiji masalah anu aranjeunna nunjukkeun - 83% pangguna Facebook nyarios yén aranjeunna jarang atanapi henteu pernah