ConnectLeader TopRung: Gamelan Penjualan B2B sareng Alat Manajemén Kinerja

B2B akselerator penjualan téknologi inovator ConnectLeader parantos ngumumkeun kasadiaan alat penjualan TopRung na alat manajemén kinerja. TopRung ngagunakeun kakuatan persaingan tim pikeun ngajajar, ngadopsi sareng ngagancangkeun kagiatan penjualan, ogé ngadorong adopsi prosés penjualan sareng nyiptakeun paguneman generasi langkung kalungguhan anu janten kasempetan pipa. TopRung ngagunakeun kakuatan persaingan tim, olah raga sareng pikaresepeun pikeun: Ngepaskeun, ngadopsi sareng ngagancangkeun kagiatan penjualan Nyokong prosés penjualan Nyiptakeun paguneman generasi langkung seueur anu janten kasempetan pipa. TopRung dingaranan finalis di