Naon Statistik Internét Pangénggalna pikeun 2018

Sanaos dikembangkeun ti pertengahan 80an, Internét henteu acan dikomersialkeun lengkep di Amérika Serikat dugi ka 1995 nalika larangan-larangan terakhir diturunkeun supados Internet mawa patalimarga komérsial. Hésé dipercaya yén kuring parantos ngerjakeun Internet ti saprak didamel komérsial, tapi kuring ngagaduhan rambut kulawu pikeun ngabuktoskeunana! Abdi leres-leres untung damel di perusahaan harita anu ningali kasempetan sareng ngalungkeun kuring ka payun