Wooing Langkung Beuli sareng Ngirangan Runtah Ngalangkungan Eusi Calakan

Khasiat pamasaran kontén parantos didokumentasikeun saé, ngahasilkeun 300% langkung ngawujud dina biaya 62% langkung handap tina pamasaran tradisional, ngalaporkeun DemandMetric. Teu anéh pamasar canggih parantos ngalihkeun artosna kana kontén, ku cara anu gedé. Anu jadi halangan, nyaéta potongan anu saé pikeun eusi éta (65%, kanyataanna) hésé dipilarian, kirang dikandungna atanapi pikaresepeun pikeun pemirsa target na. Éta masalah ageung. "Anjeun tiasa ngagaduhan kontén anu pangsaéna di dunya," dibagikeun

AdTruth: Pangakuan Pamirsa Mobile Universal

AdTruth mangrupikeun parangkat lunak dina-premis anu ngamungkinkeun para pemasar ngenal pangguna di wéb sélulér sareng aktip. AdTruth damel sareng téknologi anjeun anu aya pikeun ngaidentipikasi, sasaran sareng ngalacak pangguna bari ngajagaan privasi sareng pilihan konsumen. Kaseueuran téknologi pangakuan pangguna meryogikeun login pikeun ngaidentipikasi jalma éta sareng / atanapi cookie pikeun ngalacak aranjeunna. Masalah sareng cookie nyaéta aranjeunna sering dihapus sareng aranjeunna ogé henteu terus-terusan. AdTruth ngagunakeun idéntifikasi alat anu teras-terasan - sanés a