Smartling: Jasa Tarjamahan, Kolaborasi, sareng Software Automation Process

Upami perdagangan didorong ku kecap, perdagangan global didorong ku tarjamahan. Tombol, karanjang balanja, sareng salinan roman. Situs wéb, email, sareng bentuk kedah ditarjamahkeun kana basa anu sanés supados mérek pikeun global sareng ngahontal pemirsa anu énggal. Ieu nyandak tim jalma sacara ati-ati ngatur unggal saluran distribusi pikeun eusi sumber; sareng biaya ngalarang pikeun tim pikeun alamat unggal basa anu didukung. Enter: Smartling, sistem manajemen tarjamahan sareng panyadia layanan bahasa anu diberdayakeun