Transparansi opsional, Kaaslian henteu

Dina sababaraha taun ka pengker, kuring kantos dina posisi pikaresepeun ngabagi seueur kahirupan pribadi kuring online. Kuring parantos ngabagi seueur perjalanan leungitna beurat kuring, kuring debat politik sareng teologi, kuring ngabagi guyonan sareng pidéo warna-warni, sareng anu pang anyarna - kuring ngabagi hiji sore dimana kuring ngagaduhan sababaraha inuman. Kuring masih henteu transparan sacara online, tapi kuring leres pisan. Anu disebut transparansi mah méwah. Abdi caket 50 taun