10 Tren Lalajo dina Digital Marketing pikeun 2016

Urang saéna podcast pamasaran anu saé bakal sumping dimana urang ngabahas parobihan anu luar biasa anu kajantenan dina jero pamasaran eusi pamasaran digital. Tapi pamasaran digital terus ngaliwat transformasi anu luar biasa ogé. Infographic ieu ti kubus nunjukkeun anu pangénggalna anu kedah diémutan ku para pemasar di 2016. Ieu 10 Tren dina Digital Marketing Return on Investment - infographic éta nyarios ka ngalangkungan métrik kasombongan sapertos patalimarga sareng saham, tapi