Tren Komunikasi Digital 2021 Anu Bakal Ngedongkrak Usaha Anjeun

Waktu maca: 4 menit Pangalaman palanggan anu ditingkatkeun parantos janten henteu tiasa ditawar usaha pikeun usaha anu hoyong narik sareng nahan palanggan. Nalika dunya teras-terasan ngalih kana rohangan digital, saluran komunikasi énggal sareng platform data anu maju parantos nyiptakeun kasempetan pikeun organisasi pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan sareng adaptasi sareng cara-cara bisnis anyar. 2020 parantos sataun pinuh ku pergolakan, tapi éta ogé janten sabab pikeun seueur usaha tungtungna ngamimitian nganut digital - naha

6 Tren Teknologi di 2020 Unggal Marketer Kedah Terang Ngeunaan

Waktu maca: 7 menit Éta henteu rahasia yén tren pamasaran muncul sareng parobihan sareng inovasi dina téknologi. Upami anjeun hoyong bisnis anjeun menonjol, bawa palanggan énggal sareng tingkatkeun pisibilitas online, anjeun kedah proaktif ngeunaan parobihan téknologi. Pikirkeun tren tech dina dua cara (sareng pola pikir anjeun bakal ngabédakeun kampanye sareng jangkrik anu suksés dina analytics anjeun): Boh nyandak léngkah pikeun diajar tren sareng nerapkeunana, atanapi kéngingkeun tukang. Dina ieu

Tren Unggal Pamekar Aplikasi Seluler Kedah Terang kanggo 2020

Waktu maca: 4 menit Dimana waé anjeun ningali, jelas yén téknologi mobile parantos diintegrasikeun kana masarakat. Numutkeun ka Allied Market Research, ukuran pasar aplikasi global ngahontal $ 106.27 milyar dina 2018 sareng diproyeksikeun ngahontal $ 407.31 milyar dugi ka taun 2026. Nilai anu dibawa ku aplikasi pikeun usaha teu tiasa diémutan. Nalika pasar sélulér terus berkembang, pentingna perusahaan ngalaksanakeun palangganna sareng aplikasi sélulér bakal janten éksponénsial langkung luhur. Kusabab transisi tina

Statistik Milarian Organik pikeun 2018: Sejarah SEO, Industri, sareng Tren

Waktu maca: 3 menit Optimisasi mesin pencari mangrupikeun prosés mangaruhan pisibilitas online halaman wéb atanapi halaman wéb dina hasil mesin pencari wéb anu henteu dibayar, disebut salaku hasil alami, organik, atanapi anu diraih. Hayu urang tingali dina timeline mesin pencari. 1994 - Mesin pencari anu munggaran Altavista diluncurkeun. Ask.com ngamimitian réngking tautan ku popularitas. 1995 - Msn.com, Yandex.ru, sareng Google.com diluncurkeun. 2000 - Baidu, mesin pencari Cina diluncurkeun.

2018 RSW / US Marketer-Agén Taun Anyar Outlook

Waktu maca: 2 menit Upami anjeun naros ka belasan pamilik agénsi pamasaran naon anu aranjeunna laksanakeun, naha atanapi henteu aranjeunna nuju tumuh, sareng kumaha kauntunganana tina jasa anu ditawarkeunana ... Kuring rada yakin anjeun bakal kéngingkeun belasan waleran anu béda-béda ti masing-masing. Kuring gaduh sakedik ragu urang sadayana resep naon anu urang lakukeun pikeun konsumén, tapi urang sadayana mendakan jalan anu urang saé sareng arah éta. 2018 RSW / US Marketer-Agency New Year Outlook Infographic dumasarkeun kana survey pangénggalna,