Kunaon Mata Urang Kedah Ngasongkeun Skéma Palét Warna Komplementér… Sareng Dimana Anjeun Tiasa Ngadamelna

Naha anjeun terang yén leres-leres aya élmu biologis dibalikkeun kumaha dua atanapi langkung warna saling ngalengkepan? Abdi sanés ahli dokter mata atanapi optometrist, tapi kuring bakal nyobian narjamahkeun élmu di dieu pikeun jalma saderhana sapertos kuring. Hayu urang mimitian ku warna sacara umum. Kelir Naha Frékuénsi Apél beureum ... leres? Nya, henteu leres. Frékuénsi kumaha cahaya anu kagambar sareng réfraksi tina permukaan apél ngajantenkeun tiasa dideteksi, dirobih ku