DanAds: Téknologi Periklanan Palayanan Diri Pikeun Penerbit

Iklan programmatis (otomatisasi jual beuli iklan online) parantos janten pokok pikeun para pamodér modéren mangtaun-taun sareng gampang ningali naha. Kamampuh pikeun mésér média pikeun nganggo parangkat lunak mésér iklan parantos ngaréformasi rohangan iklan digital, ngaleungitkeun kabutuhan prosés manual tradisional sapertos paménta usulan, tender, tanda petik, sareng, utamina, negosiasi manusa. Iklan programmatis tradisional, atanapi pariwara programmatis jasa anu dikokolakeun sakumaha anu kadang disebatna,

Naon Pangaruh Tinjauan Konsumen Online pikeun Usaha anjeun?

Kami damel raket sareng perusahaan anu nyarankan usaha ngajual produk ngalangkungan Amazon. Kalayan damel dina ngaoptimalkeun halaman produk sareng ngalebetkeun strategi pikeun ngumpulkeun tinjauan ti nasabah, aranjeunna tiasa ningkatkeun pisibilitas produk anjeun dina pamilarian produk internal… pamustunganana ningkatkeun penjualan sacara éksponénsial. Mangrupikeun padamelan sesah, tapi aranjeunna ngagaduhan prosés sareng pat sareng neraskeun ngulang deui kanggo langkung seueur klien. Jasa jasa aranjeunna ngeja pangaruh ulasan konsumen dina

Pembeli Perhatosan: Eceran Meunangkeun langkung seueur ulasan tibatan réstoran di Yelp

Anjeun ngadangu TripAdvisor, anjeun pikir hotél. Anjeun ngadangu Healthgrades, saur anjeun dokter. Anjeun ngadangu Yelp, sareng kamungkinan na saé panginten réstoran. Éta pisan sababna naha kejutan pikeun seueur pamilik bisnis lokal sareng pamasar pikeun maca statistik Yelp nyalira anu nyatakeun yén, tina 115 juta ulasan konsumen anu diteundeun Yelpers saprak diluncurkeun, 22% hubunganana sareng balanja vs 18% anu aya hubunganana sareng réstoran. Reputasi ritel, teras, nyiptakeun bagian dominan tina

Naha Anjeun Modal dina Monitoring Tinjauan Online pikeun Ngatur Reputasi anjeun?

Amazon, Daptar Angie, Trustpilot, TripAdvisor, Yelp, Google Bisnis Kuring, Yahoo! Listing Lokal, Pilihan, G2 Crowd, TrustRadius, TestFreaks, Anu?, Salesforce AppExchange, Glassdoor, Facebook Ratings & Reviews, Twitter, bahkan halaman wéb anjeun nyalira sadayana tempat pikeun néwak sareng nyebarkeun ulasan. Naha anjeun perusahaan B2C atanapi B2B ... aya kamungkinan aya anu nyerat ngeunaan anjeun online. Sareng ulasan online éta ngagaduhan pangaruh. Naon Manajemén Reputasi? Manajemén reputasi mangrupikeun prosés monitoring sareng

Reputology: Sistem Siaga pikeun Ulasan Online

Kami nembé ngabagi ulasan online kami sareng téknologi sanés anu mangaruhan industri réstoran. Internét mangrupikeun alat goto pikeun ngesahkeun perusahaan jasa, réstoran, sareng pangecér sanés. Reputology mangrupikeun platform monitoring sareng pelaporan ulasan. Éta ngirim bewara email iraha aya anu marios usaha anjeun dina Yelp, Google+ Lokal, Tripadvisor sareng situs ulasan anu sanés. Ku ngaréspon gancang, konsumén urang tiasa nampi pengulas anu bagja pikeun ngarobah pipikiran 70% waktos. Tina Operasi