Pitunjuk 9 Léngkah pikeun Nyiptakeun Blog Anu Dioptimalkeun pikeun Milarian

Sanaos kami nyerat Blogging Perusahaan Kanggo Dummies sakitar 5 taun ka pengker, sakedik pisan anu robih dina strategi keseluruhan pamasaran kontén ngalangkungan blog perusahaan anjeun. Numutkeun kana panilitian, sakali anjeun nyerat langkung ti 24 tulisan blog, generasi lalu lintas blog naék dugi ka 30%! Infographic ieu ti Nyiptakeun Sasak ngalangkungan sababaraha prakték pangsaéna pikeun ngaoptimalkeun blog anjeun pikeun milarian. Kuring henteu payu yén éta mangrupikeun panduan anu paling saé ... tapi lumayan saé.