Naon Platform Paménta-Sisi (DSP)?

Sanaos aya sababaraha jaringan iklan dimana pangiklan tiasa mésér kampanye sareng ngatur kampanyeu, platform sisi paménta (DSPs) - kadang disebat salaku platform sisi-sisi - langkung canggih sareng nyayogikeun seueur alat pikeun sasaran, tempat tawaran real-time, lagu, retarget, sareng salajengna ngaoptimalkeun panempatan iklanna. Platform sisi paménta ngamungkinkeun para pangiklan ngahontal milyaran tayangan dina inventarisasi iklan anu teu tiasa diwujudkeun dina platform sapertos milarian atanapi sosial.

BrightTag: Platform Manajemén Perusahaan Tag

Dua masalah anu profesional pamasaran perusahaan terus-terusan bajoang online nyaéta kamampuan pikeun ngirangan waktos beban situsna sareng kamampuan pikeun gancang nyebarkeun pilihan tagging tambihan dina sipat wébna. Perusahaan perusahaan anu has tiasa gaduh jadwal panempatan anu peryogi sababaraha minggu atanapi bahkan sababaraha bulan kanggo nampi parobihan dina situs. Salah sahiji klien perusahaan kami ngahijikeun manajemén tag perusahaan BrightTag dina situsna kalayan hasil anu luar biasa. Situs maranéhanana ngajalankeun sababaraha analytics