Hayu urang Ngasilkeun Artos: 8 Cara Pikeun Ngarobih Lalu Lintas Media Sosial Kana Penjualan

Penjualan média sosial mangrupikeun hal anu énggal pikeun spesialis pamasaran di panjuru dunya. Bertentangan sareng kapercayaan anu ketinggalan jaman, penjualan média sosial tiasa nguntungkeun pikeun industri naon waé - henteu janten masalah upami target pamiarsa anjeun mangrupikeun milénium atanapi generasi X, siswi atanapi juragan bisnis ageung, tukang fixer atanapi profesor kuliah. Mertimbangkeun kanyataan yén aya sakitar 3 milyar pangguna média sosial aktip di seluruh dunya, naha anjeun leres-leres nyarios yén teu aya jalma anu hoyong

Kumaha Ngukur sareng Ningkatkeun Stratégi Marketing Twitter Anjeun

Henteu seueur teuing berita di payuneun Twitter sareng kuring teu acan nguping deui ti Jack dina Surat Buka kuring ka Twitter. Kitu cenah, kuring masih nganggo Twitter unggal dinten, mendakan nilai di antara sora anu matak pikakeuheuleun, sareng miharep éta hasil. Naha anjeun tiasa nganggo Twitter pikeun ngabantosan ngamajukeun mérek pribadi anjeun, merek perusahaan, produk, atanapi jasa? Tangtosna! Lima puluh tujuh persén pangguna parantos mendakan usaha alit atanapi sedeng ukuran dina Twitter, sareng tina