Ngahontal7: Kalibetkeun Audiens Multilingual dina Média Sosial

Reach7 hoyong ngajantenkeun langkung gampang pikeun individu sareng bisnis pikeun ngagedekeun jangkauan sosialna di panjuru dunya. Kalayan Reach7, pangguna ngaidentipikasi sareng terlibat sareng pemirsa anu paling aya hubunganana dina média sosial kalayan gampang sareng éfisién. Platformna ngabantosan pangguna ngawangun pemirsa anu relevan di pasar lokalna atanapi damel sacara épéktip pikeun kalibet sareng pasar global. Usaha atanapi perorangan tiasa nga-localize tweet dina langkung ti 80 basa anu paling diucapkeun di dunya. 90% tarjamahan parantos réngsé