Kumaha Ngukur sareng Ningkatkeun Stratégi Marketing Twitter Anjeun

Henteu seueur teuing berita di payuneun Twitter sareng kuring teu acan nguping deui ti Jack dina Surat Buka kuring ka Twitter. Kitu cenah, kuring masih nganggo Twitter unggal dinten, mendakan nilai di antara sora anu matak pikakeuheuleun, sareng miharep éta hasil. Naha anjeun tiasa nganggo Twitter pikeun ngabantosan ngamajukeun mérek pribadi anjeun, merek perusahaan, produk, atanapi jasa? Tangtosna! Lima puluh tujuh persén pangguna parantos mendakan usaha alit atanapi sedeng ukuran dina Twitter, sareng tina