Dasar Twitter: Kumaha Cara Nganggo Twitter (pikeun Pamula)

Masih gancang-gancang teuing nyauran maotna Twitter, sanaos kuring pribadi ngarasa yén aranjeunna teras-terasan ngadamel pembaruan anu henteu ningkatkeun atanapi nguatkeun platform. Panganyarna, aranjeunna ngaluarkeun jumlah anu katingali aya dina tombol sosialna dina situs. Abdi henteu tiasa ngabayangkeun naha sareng nembongan yén éta tiasa mangaruhan pangaruh kana papacangan sacara umum nalika anjeun ningali patalimarga Twitter ngalangkungan situs pangukuran konci. Cukup komplain ... hayu urang tingali anu hadé

TweetReach: Sakumaha Jauh Henteu Wisata Anjeun?

Naha anjeun kantos panasaran ngeunaan kumaha Tweet dina Twitter, anu ngencét deui yén éta narik pisan, sareng naon waé akun sanés anu ngalaksanakeun éta? Éta patarosan anu pasti kuring naroskeun nembe sareng halaman khusus anu nampi seueur perhatian. Ngagunakeun TweetReach, kuring nempelkeun URL anu kuring hoyong ningali sajarahna sareng nampi laporan lengkep dina arsip Tweet. Ngagunakeun